#SlowWayToParty

Hola! em dic Cati i per mi MeliCotó és una manera d’entendre les celebracions.

 

Jo en dic SLOW WAY TO PARTY, que per  mi significa saber gaudir cada instant de cada celebració, compartir moments irrepetibles amb les persones que més estimes, prescindir del que  és prescindible o superficial, i quedar-te amb el que realment marcarà la diferència: aquells petits detalls que no deixen indiferent a ningú i que fan que els millors records de la teva vida siguin també els més bonics.

 

Però per mi també és la pau i la tranquil·litat que et dóna saber que hi ha algú que ha entès el que realment necessites, que s’encarregarà d’aquests petits detalls, que els hi donarà forma i que farà que tot estigui al seu lloc, en el seu moment, i a punt per brillar. Algú amb qui pots confiar cegament i despreocupar-te.

 

En definitiva, per mi MeliCotó és que tu puguis relaxar-te i assaborir cada instant d’aquell dia. Perquè no ho oblidis, les celebracions són per gaudir-les. Així que riu, menja, balla, abraça, emociona i deixa’t emocionar. Pots confiar amb nosaltres!

About me…

Llicenciada en Publicitat i Relacions Públiques, màster en Comunicació Visual, estilista floral, dissenyadora i artesana. De Mallorca i resident a Vic, fa més de 5 anys que em dedico a la decoració i l’organització de casaments i celebracions amb ànima.

 

La meva passió per les flors, la natura, la decoració i l’artesania m’han portat a buscar la bellesa en les coses més senzilles.  Per mi el secret està en ressaltar la bellesa natural de les petites coses, sense forçar res. Deixant que l’estil de cada client flueixi en el caràcter de cada projecte. I no us podeu imaginar com de feliç em fa aconseguir-ho!

Diuen de mi que sóc Aventurera i Creativa… I és cert! Sóc una viatgera-addicta. M’encanta descobrir nous països, noves cultures, perdre’m per boscos, selves i muntanyes de tot el món, albirar balenes i tot tipus d’espècies animals en el seu hàbitat natural, però sobretot endinsar-me en racons amagats i conversar amb aquells qui possiblement mai han vist una turista. El meu souvenir preferit: una senalla!

 

A més crec que donar és rebre i viatjar és aprendre. I per mi, compartir i viatjar són la millor font de coneixement i d’inspiració!

 

M’inspira també el disseny d’interiors, l’art, les flors, la fotografia, un bon llibre i les escapades de cap de setmana. De fet el meu cap no para mai, i treu idees d’allà on aparentment no n’hi ha!

«Per mi el secret està en ressaltar la bellesa natural de les petites coses»